— MITÄ ME TARJOAMME —

Me tarjoamme kalastus palveluita suurella sydämellä kaikille jotka haluavat kokea Lapin taikaa yksi heitto kerrallaan. Olemme täällä, jottei sinun tarvitsisi etsiä parhaimpia järviä ja jokia, kun olemme tehneet sen jo puolestasi. Oli sitten kesä tai talvi, haluamme auttaa sinua saamaan parhaan mahdollisen kokemuksen. 

Tule siis kokeilemaan ja ihastumaan Kilpisjärveen kalastuksen kautta. 


— PERIAATTEEMME —

Tahdomme mahdollistaa monipuolisen ja unohtumattoman kalastuskokemuksen käsivarren Lapissa. Kalastus on meille intohimo jonka haluamme jakaa asiakkaidemme kanssa. Oppaamme ovat kokeneita kalastajia jotka neuvovat ja auttavat teitä kalastuksen parissa. 

Koska kalastus on meille tärkeää, on kalakantojen säilyttäminen yksi meidän tärkeimmistä periaatteistamme. Emme ota enempää kaloja kuin tarvitsemme ja jokainen ottamamme kala päätyy ruuaksi.

Valikoivan kalastuksen tarkoituksena on päästää isoimmat kalat takaisin. Näin turvaamme kalastuksen jatkumisen vuosienkin päästä. Luonnollisesti vapautamme myös alamittaiset yksilöt. Poikkeuksena on kalan paha vahingoittuminen väsytysvaiheessa. Emme halua, että kala joutuu kärsimään vaikka pääsisikin takaisin. 

— YHTEISTYÖKUMPPANIT —

Metsähallitus

Teemme yhteistyötä Metsähallituksen kanssa ja olemme sitoutuneet kestävän matkailun periaatteisiin. Näin takaamme sen, että meille hyvin arvokas Käsivarren erämaa-alue ja Kilpisjärvi voisi ottaa vastaan matkailijoita tulevaisuudessakin. Lisätietoja kestävästä matkailusta ja Käsivarren erämaa-alueesta löydät osoitteesta https://www.luontoon.fi/käsivarsi.

Norolan artisan lures

Ylpeydellä voimme sanoa olevamme Norolan yhteistyökumppaneita. Kotimainen käsityön jälki näkyy huippuunsa viritetyssä uinnissa, jota raudut eivät voi vastustaa. Asiakkaanamme pääset keväisellä pilkkiretkellä itse todistamaan uistimien tehon rautuparviin. Lisätietoa Norolan uistimista löytyy https://norolan.com/


 

 

Tutustu uusiin tunturivesistöihin.

KILPISJÄRVI, SALMIJÄRVI, TOSKALJÄRVI, PITSUSJÄRVI & SOMASJÄRVI.